Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Zuivel verhalen & reportages De geschiedenis van de "Snuffel" De Zuivelcharters van weleer Melkboerin - Postkaarten De Melkboer Melkbussen-vervoer Van melkbus naar RMO RMO In de fout 1 Quak-Melk Zuidland De Combinatie Overschie Het begon met VACCA - Oud Gastel Vecozuivel Mona - Zutrans - Post Kogeko Zutrans begin & einde Zutrans Magazine  Album 1 zuivelauto A t/m C Zuivel gerelateerde filmpjes Zuivel Commercials Almhof  Zuivel reclame Affiches - Amersfortia Gastenboek - Alg.voorw.- Links Contactformulier  

Zuivel Commercials Almhof

Almhof Biogarde - Blind proeven - 1999

Almhof - Dat smaakt altijd - 1998

Almhof - Koebellen - 2010

Almhof - Dromen - 2011

Almhof - Zuiveldrink - 2011

ZUIVEL COMMERCIALS

De oudste zuivel televisie en/of bioscoop reclamecommercial die ik heb kunnen achterhalen dateert uit 1966, mogelijk zaten de Joris Driepinter [1966] reclame spot, en/of die van de roomboter [1967] wel bij die eerste STER uitzending. Want op maandag 2 januari 1967, om vijf voor zeven ’s avonds was het zover. Op Nederland 1 werd het eerste Ster-blok uitgezonden. Het blok duurde niet meer dan een minuut of vijf en telde in totaal zeven commercials. Anno 2011 worden we overspoeld met reclame, ook de zuivelindustrie speelt hierin een grote rol. Zolang deze website bestaat heb ik regelmatig, en de laatste 2 jaar zelfs wekelijks. oude zuivel commercials laten zien. Echter, deze verdwenen dan weer van de site om plaats te maken voor anderen. Ik heb er intussen enkele honderden verzameld die ik permanent een plaatsje wil geven op deze site verdeeld over een aantal pagina's. Voor de wat ouderen onder ons, zal er veel herkenning zijn van zuivelproducten die al jaren niet meer bestaan, evenals de vele fabrieken waar deze producten werden geproduceerd. Wat ook opvalt, is dat bij sommige oude en vergeten producten weer opnieuw leven in is geblazen, maar dan wel in een hedendaagse verpakking. Kortom, er valt genoeg te zien op deze en volgende pagina's. Beeld en geluid zijn niet altijd optimaal maar dat moet men dan maar voor lief nemen bij deze oude zuivel commercials die overigens wel zo veel mogelijk op merknaam en jaartal zijn gerangschikt.Groetjes Hans. Geplaatst: 17 september 2011.

Almhof [Müller Nederland] sinds mei 2004 gevestigd in Veenendaal, is onderdeel van het Duitse moederbedrijf multinational Molkerei Alois Müller GMBH & CO Een grote speler in Europa met 5.300 werknemers verspreid over 17 vestigingen in heel Europa. Zowel in Duitsland, Engeland als Italië is Müller marktleider in desserts.

Almhof - Alle lof voor Almhof - Augustus 2012

Almhof - Alle lof voor Almhof helemaal Heid 11 september - 2012

Almhof - Alle lof voor Almhof-Koeien vind ik engjanuari 2013

Almhof Mousse met eekhoorns mei 2012

Almhof - Alle lof voor Almhof nu ook in kleine verpakkingen - 05-03-2014melkvervoer van vroeger tot nu